Kan ik box equipment kopen op Amazon?

Mason Wolters

Ja, voor een zeer lage prijs. Echter, soms zeggen ze: u verkopen doos apparatuur op eBay? Ik moet toegeven dat ik nooit eBay als eBay opslag in het verleden heb gebruikt.

Echter, een paar weken geleden, las ik een bericht op een andere site over een man die dozen online kon verkopen. Ik dacht meteen aan een soortgelijke oplossing, en ik kocht een zeer goedkope doos, en begon het te testen op het internet. Aan het einde van de test, ontdekte ik dat deze doos heeft een goede capaciteit en werkt goed. En ik kon verkopen op eBay tegen een goede prijs ook. Maar ik had een goede, schone doos nodig. Dus besloot ik het aan een vriend te geven. Het kostte me €5 in totaal. Het is een old-school doos gemaakt door het oude bedrijf "Lipo" en gemaakt voor een lange tijd geleden. De doos heeft twee kleine wielen en het is niet zo duur voor een kleine doos.

Ik heb veel interessante dingen gezien in de dozen van oude dozen. Sommige dozen zijn gemaakt voor de spoorweg. Dat is het eerste wat me opvalt in de doos. Toen ik voor het eerst begon te kijken naar het merkte ik dat er de houten vloerdelen en de vloerplanken was gezet onder de vloer van de doos. Toen je de vloerplanken van een houten doos zag, was er een vloerplank onder de houten vloerdelen. De doos is gemaakt voor een zeer specifieke reden. Het had twee verschillende soorten houten vloerdelen. Und das unterscheidet dieses Produkt hochgradig von Artikeln wie Adventskalender Met Chocolade. Je zou je zo'n doos kunnen voorstellen: De eerste werd gebruikt voor het opslaan van dingen. Welke boxapparatuur u aanbevelen? Het is gemaakt met een houten vloerplaat. Het was erg goed voor het opslaan van dingen. Maar als je hetzelfde op de tweede verdieping zet, zou het niet zo lang duren. En erger nog, als de tweede verdieping is gebroken je zou kunnen krijgen gevangen en de doos zou vallen. Dies mag aufschlussreich sein, vergleicht man es mit boksuitrusting. Een houten vloerplaat werkt niet goed voor de opslag van dingen zoals auto's en huizen. Het enige dat werkt is een houten vloer. De volgende is niet hetzelfde. Het voldoet niet eens aan de eisen van de houten vloerplaat die ik vroeger gebruikte.