Hoe we testen

Mason Wolters

Op het eerste gezicht is de nieuwe Box-o-Matic niets bijzonders. Het is gewoon een grotere versie van de eerbiedwaardige Box-o-Matic, dat is onze aanbevolen keuze voor een single-user box met slechts twee ingangen. De Box-o-Matic's prestaties is eigenlijk zeer goed. Het heeft een paar voordelen ten opzichte van de box-o-Matic. De Box-o-Matic biedt een hoger vermogen voor zijn single-input en een beter uitgangssignaalpad. De single-ingang van de Box-o-Matic biedt echter meer weerstand tegen de audiosignalen op de ingang, wat resulteert in minder ruis dan de twee-ingang van de Box-o-Matic. Bovendien kan de single-ingang van de Box-o-Matic alleen een low-impedantie, high-gain (10K ohm) versterker accepteren. Het uitgangssignaalpad van de Box-o-Matic en de versterker met lage impedantie zijn beide superieur aan die van de Box-o-Matic. Dus als je een paar reservedozen hebt, is de Box-o-Matic een goede keuze. Aan de andere kant is het makkelijker om de Box-o-Matic te gebruiken dan de Box-o-Pro, omdat je de One-input van de Box-o-Matic eenvoudig in een single-channel versterker laten draaien (en de box-o-Matic's twee-ingang is gemakkelijker te gebruiken dan de Box-o-Pro's).

Dus hebben we deze blog om uit te leggen en te rechtvaardigen de waarde van een aantal box-grade items en hun plaats in uw lab. Als je een gearhead, u leren over de top versnelling in de wereld door het controleren van deze berichten.

Om de discussie relevant te houden, hebben we onze populairste berichten gegroepeerd op onderwerp, zodat je naar de juiste sectie gaan. We willen ook weten naar welke berichten het vaakst worden gevraagd - dus deel uw suggesties ook met ons. Wat is er nodig om uw nieuwe box equipment in te stellen? Lees hier meer, en bekijk dan onze gear reviews. Wat zijn de beste dozen voor beginners? Bekijk onze top 10 beginnersboxen. Waarom verkopen bepaalde soorten apparatuur voor zoveel? Lees meer over prijzen. De voor- en nadelen van het gebruik van voorgebouwde dozen.

U meer over ons te weten komen op deabout pagina of zien wat onze bezoekers denken door een bezoek aan theabout pagina. Als je je mening met ons wilt delen over ons beleid, plaats ze dan op de pagina over de pagina of neem contact met ons op via: [email protected], en we helpen je graag. Naast deze artikelen hosten we ook een reeks blogposts. Ze richten zich op specifieke kwesties die u interessant vindt.

Als u een merk bent dat geïnteresseerd is in het ontvangen van het laatste nieuws en updates, horen we graag van u! Laat gerust een reactie achter of neem contact met ons op. Het is een publiek geheim dat er niet zoiets bestaat als te veel informatie. Van deze, kan ik alleen maar zeggen dat ik meer dan blij ben om de gelegenheid om te doen wat ik liefde hebben, want het maakt me een betere blogger.

Wij zijn niet het enige boxbedrijf dat betrouwbare vergelijkingen met elkaar kan maken. Een goed voorbeeld van een bedrijf dat consequent biedt goede kwaliteit beoordelingen is de Visarend bedrijf. En we bedoelen niet alleen dat de prijs hetzelfde is, maar ook dat dezelfde producten in hetzelfde assortiment zitten. De reden waarom de Visarend lijn van producten hebben dezelfde prijs is dat ze beide uitstekend in vele opzichten. Een van de belangrijkste verschillen tussen de Visarend producten en het BOK-pak is echter de vorm van de behuizing. Daarom is het bij het reviewen van het BOK-pak belangrijk om te controleren of er voldoende ruimte is om de spullen op te bergen. De BOK heeft een case die te groot is voor het typische gebruik van de BOK versnelling en is daarom een zeer dure tas.

Te vaak mensen schrikken door de gedachte van een internet review wordt een clickbait artikel met geen feiten achter. Ze voelen een klik is een klik, maar de waarheid is het is een heel ander gevoel als je klikt om een blog post die de werkelijke feiten achter het te lezen. Daarom wilden we onze lezers alle informatie geven die ze nodig hebben, zodat ze zelf kunnen beslissen of ze ons vertrouwen of niet. Het is een eerlijke blog over productreviews en een blog waar iedereen eerlijk wordt behandeld. Onze lezers vinden het geweldig. We willen u dus graag vertellen dat we er trots op zijn een productrecensent te zijn. Ons motto is "Informeer, help en gids." We hebben een sterke inzet voor het ondersteunen van de mensen die ons een deel van onze gemeenschap. Dus, we wilden deze blog te maken, zodat u zich gesteund en geïnformeerd voelen.