About us

Mason Wolters

Mijn motto is "Let The Boxes Go". Deze website was oorspronkelijk bedoeld om de kwaliteit van de boksers die te zien waren in Nederland voor de Nederlandse Tweede Kerstdag weekend te markeren, maar het is uitgegroeid tot een veelheid van boksers, van de huidige top hond, Chris Byrd, aan degenen die onlangs met pensioen zijn gegaan uit de sport, of die zijn gepensioneerd, maar nog steeds trainen een paar keer per jaar. Voor degenen die niet bekend zijn met dit land, het is een mooie, zonnige plek. Het weer is ook een perfecte balans tussen koel en warm. Deze website is bedoeld om de kijkers een glimp van een aantal van de boksers en een aantal van de apparatuur die gaat in het maken van een goede dag op de doos.

Dit is de eerste vermelding in een serie, die ik hoop te houden tot het einde van de maand, wanneer de laatste vermelding zal worden uit.

Ik heb veel ervaring omdat mijn moeder jarenlang boxcar monteur in Nederland was. Ik ben ook een timmerman die is zeer goed thuis in de ins en outs van verschillende timmerman tools. Mijn blog is waar ik deel mijn kennis en kennis van timmerlieden tools. Ik ben ook geïnteresseerd in de timmerman tools van mijn voorouders, evenals de instrumenten die worden gebruikt in de oude dagen om ons huis en ons leven te bouwen.

Als u wilt leren over dit onderwerp, en als u wilt de site als geheel te ondersteunen, zijn er een paar manieren waarop je dat doen. Deel dit bericht op Facebook, Twitter of andere sociale netwerken. Steun mijn werk door de aankoop van mijn affiliate links, en door het gebruik van mijn Amazon links op uw favoriete producten. Ik wil u allen hartelijk bedanken voor uw steun bij het helpen van deze site.